Lägg på torskfiléerna och resterande av marinaden. Blanda finhackade ägg, gräslök, dill rödlök och matjessill till en marinad och fördela hälften av marinaden på potatisen
Så gör man glassen själv brukar man komma riktigt nära den italienska delikatessen och har du en egen glassmaskin kan du bestämma helt själv och testa nya smakkombinationer
Skölj sedan snabbt av den i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Lägg torskryggen i saltlagen i 15 minuter. Ställ in fisken i ugnen i 4-5 minuter, ta ut och häll av det avrunna vattnet. 800 g torskrygg eller torskfilé. 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen. 800 g torskrygg eller torskfilé 0,5 l vatten 0,5 dl salt 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen 2 morötter 2 schalottenlökar 12 svarta oliver 0,5 citron, pressad saft olivolja salt och svartpeppar 1 dl ströbröd 1 citron, rivet skal 1 dl persilja, finhackad 2 tsk torkad timjan 2 msk pinjenötter 1 dl olivolja citron, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.