Så god och så enkel att laga och med ganska mycket färsk ingefära som jag älskar. Strimla kycklingen och stek i margarinet och krydda med lite salt, peppar och/eller kycklingkrydda, allt efter egen smak
Skär kycklingfiléerna i stora munsbitar och bryn dem i rapsoljan tillsammans med currypastan. Dela paprikan och purjolöken och låt dem steka med ett par minuter
Tillsätt den gula löken och vitlöken och fräs med utan att den tar färg. Lägg upp i djupa tallrikar, och garnera med finhackad röd chili och några strimlade thaibasilikablad och en kvist
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
En jättegod gryta med massor av grönsaker, god kyckling och en sås som är helt fantastisk. Använd även stammen på broccolin, skala med en potatisskalare och skär i bitar
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.