Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Lägg sedan på löken som du skurit i klyftor, laxen och de hela tomaterna, salta och peppra lite mer, lägg sedan över rejält med färsk dill och längst upp en rejäl smörklick
Lägg laxen i i folie, krydda med citronpeppar, flingsalt och nymald svartpeppar. Och till middag igår blev det laxpaket på grillen, såå gott kan jag säga, och till det lite Prosecco
Jag har inga som helst problem med att improvisera inom andra kök, men när jag funderar i termer av att laga exempelvis något med thailändsk inspiration så tappar jag allt mitt självförtroende i köket
Servera med en god sallad. Koka nudlarna. (Jag brukar koka upp vatten i vattenkokaren, lägga nudlarna i en bunke, hälla över det kokande vattnet och vänta ca 5 min eller tills de är mjuka)
Servera sedan laxpaketen direkt på tallriken tillsammans med fetaostcremen och varför inte lite nykokt färskpotatis och en fräsch grönsallad med hyvlad sparris i
crème fraiche blandat med ädelost. Servera med ett friskt vitt vin och en grönsallad. Vad gäller proportionerna till röran så uppskattar jag att till en burk creme fraiche på 2 dl behövs det 70 gram ädelost vilket räcker till 3 laxpaket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.