Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tillsosten smält. 1purjolök, fint strimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Rör försiktigt tillen jämn smet. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Jag har använt dennatill både fodring /spackling av tårta innan jag lägger på lock av sp eller mmf för attförhindraatt tårtan "svettas" och locket smälter, samt tillfrosting av cupcakes
För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt. Men som sagt, ska man anse sig vara kock, så måste man prova allt inomkokonsten och nu var det dags för den levande hummern
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenast lite roligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.