Hacka löken och stek i en stekpanna tills den blivit mjuk, häll löken över köttet. Shit va veckorna går fort, inser ju att det va en hel vecka sen jag la in nått nytt här
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig
Resultatet blir alltid ett kladdigt kök, en sur mamma och oätliga bullar eller knäck som inte går ner i de där små formerna som ramlar omkull hela tiden
I går när jag försökte kurera min onda rygg utspelade sig denna lilla konversation. Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Vit fisk i all enkelhet är tacksamt att göra här hemma utan en geggig sås eller liknande. Lägg sedan fisken uppe på grönsakssåsen och salta lätt på fisken
Om inte är det på tiden. Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.