Jag frossar gärna och mycket i skaldjur. eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Det var länge sedan det var så lekande roligt, trevligt, avslappnat och mysigt på samma gång
Den fjärde och sista rätten av den färska pastan jag inhandlade för en tid. Jag skar alltså den sitsta biten pasta i strimlor och kokade som om de vart fettuccine
Premiärrätten som lagades i den nya emaljerade grytan var en mustig fisk- och skaldjursgryta. Solen hade redan kommit fram på lördagseftermiddagen och grytan värmde oss ytterligare
Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen. ” Storbritannien må vara ökänt för sitt kök och visst föredrar även jag vad de sydeuropeiska köken har att erbjuda framför en Yorkshirepudding
En orgie i skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse. Jag har sagt det förut och säger det igen, min sista måltid skulle definitivt vara skaldjursfrossa om jag blev tvungen att välja
Meeeeeeen så är det när man jobbar inom service och handels. Själv har jag svårt att begränsa mig till EN när man står och bakar men försöker samtidigt tänka att det är ju bara en gång om året det är jul
Levern är vårt största inre organ och sitter i nederkanten bakom höger revben. Den fungerar som ett reningsverk för kroppen och hjälper oss också att omvandla energin från maten vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.