Tillbehör till kinesisk fondue
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • VITLÖKS- OCH INGEFÄRSPASTA
  • 10 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 1/4 dl färsk ingefära, grovhackad
  • 1 tsk havssalt
  • FLÄSKFILÉMARINAD
  • 2 msk hoisinsås (ur flaska)
  • 1 msk torr sherry
  • 1 tsk svart kinesisk vinäger eller balsamvinäger
  • en skvätt sesamolja
  • KYCKLINGMARINAD
  • 1 msk ostronsås (ur flaska)
  • 1 msk torr sherry
  • 1 tsk ljus soja
  • en skvätt sesamolja
  • BIFFMARINAD
  • 2 msk kinesisk barbecuesås (ur flaska)
  • 1 msk torr sherry
  • 1 tsk rostad sichuanpeppar och salt
  • en skvätt sesamolja
  • FISKMARINAD
  • 2 msk korianderstjälkar med rot, finskurna
  • 1 msk jordnötsolja
  • 2 tsk havssalt
  • 1 tsk strösocker
  • RÄKMARINAD
  • 1 msk finskuret citrongräs
  • 1/2 dl salladslök, finskuren
  • 1 1/2 msk färsk ingefära, finstrimlad
  • 1 msk torr sherry
  • 1 tsk havssalt
  • en skvätt sesamolja
  • 2 burkar bambuskott
  • 18 levande blåmusslor
  • 12 levande pilgrimsmusslor
  • 1 knippe choy sum el. pak choy el. färsk bladspenat
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 st salladskål
  • 5 dl böngroddar
  • 1 liten knippa färsk mynta
  • 1 liten knippa thaibasilika
  • 1 liten knippa färsk koriander
  • 1 liten knippa vietnamesisk mynta
  • 300 g färska äggnudlar
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl skogsöron
  • 75 g shiitakesvamp, foten bortskuren
  • BULJONG
  • 3 liter vatten
  • 4 salladslökar, ituskurna
  • 10 vitlöksklyftor, krossade
  • 20 skivor färsk ingefära
  • 60 g galangal, skalad och skivad
  • 3 stjälkar citrongräs, krossade
  • 2 msk havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.