Mycket roligare tilltugg/snacks än chips och salta pinnar. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Ett superenkelt tilltuggtill glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Låt pepparkakspinnarna svalna och servera dem sedan tillsammans med ädeloströran
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
Sommar-OS, som går av stapeln i London i slutet av juli till början på augusti. Nu har vi kommit till den andra utmaningen, nämligen att komponera ihop lite härlig mat att äta just framför TV´n
)Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
Det finns många små goda tilltuggtill glöggen och jag har tänkt dela med mig av mina favoriter. Till helgen har jag tänkt att vi ska provsmaka på årets glögg
Detta är min meny förslag till Italiensktnyårafton. Häll olivolja i pannan och fräs skaldjuren + tomat + persilja + basilika och den hela vitlöken någon minut, tillsätt genast grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.