Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Och så ett till avsnitt av Bates motel medans ovädret utanför torkar bort. salt och peppar. Riv skalet från citronen och blanda med keso, timjan, salt och peppar
Fläk ut kycklingen och lägg den med skinnsidan upp på ett ugnsgaller. Skär små snitt i skinnet här och där stoppa in skalad krossad vitlök och rejäla kvistar av timjan under skinnet
Kycklingfilé fylld med soltorkade tomater och mozzarella, täckt av seranoskinka serverad tillsammans med en rödvinssky som smakar höst är inte helt fel en höstkväll när kylan smyger sig på
salt och svartpeppar. Fläk ut kycklingen och lägg den med skinnsidan upp på ett ugnsgaller. Skär små snitt i skinnet här och där, stoppa in skalad krossad vitlök och rejäla kvistar av timjan under skinnet
För första gången någonsin lämnade jag min Crockpot (slowcooker) på hela dagen under tiden jag var på jobbet och möttes av en mycket väldoftande lägenhet när jag kom hem från jobbet
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.