Spagetti i krämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden
Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien. En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt
Under tiden spagettin kokar fräser du snabbt på bacon i en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända ner spagettin och tillsätta grönsaker och toppa med med lite garnityr
1. Blomkålssås. Koka upp blomkålen med en krossad vitlöksklyfta i mjölk och grädde, mixa till en slät sås tillsammans med olivolja, smaksätt med salt och peppar
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hacka lök och vitlök. Riv morötterna och rotsellerin grovt. Stek lök, vitlök, morötter, rotselleri och färs på medelvärme i smör eller olja i stekpanna i ca 5 minuter
Servera med spagetti och njut av en riktigt god middag eller lunch 400 g köttfärs. Grymt gott och en riktig "Lady och Lufsen middag" jag har lyxat till de klassiska köttbullarna med lite soltorkade tomater och fetaost vilket lyfter den enkla köttbullen till nya höjder
När vi vill lyxa till frukosten på helgerna brukar det nästan alltid bli äggröra och dagen till ära då vi firar 11 år tillsammans blev det en skvätt grädde i
1. Blomkålssås. Koka upp blomkålen med en krossad vitlöksklyfta i mjölk och grädde, mixa till en slät sås tillsammans med olivolja, smaksätt med salt och peppar
Gårdagens goda spagettiBolognese måste förevigas. spagetti. Det har varit en hel del nya pastarätter senaste tiden ser jag när jag kollar igenom arkivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.