Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag hoppas ni fått inspiration att baka något gott av saffran efter alla dessa smaskiga inlägg. Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
I det senaste numret handlar krönikan om den traditionella Medelhavskosten här i Turkiet, mat som ser rätt annorlunda ut jämfört med vad de flesta fått lära sig av Livsmedelsverket
Det kanske låter märkligt, men jag tycks visst aldrig tröttna på just den kombinationen, men om jag gör det får ni gärna förekommamig och tipsa om er favoritmacka i kommentarerna – eller kanske berätta om era egna frukostfunderingar
I början av maj förra året lagade jag till makrill på ett för mig helt nytt sätt. Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Kombinationen av att jag vet att banansmet blir ganska söt, jag ville äta våfflorna till middag och att jag har varit sugen på langos i typ två år gav mig en idé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.