Trots frugans skeptisism baserat på minnen från bamba blev det en riktighit, även om jag kanske för min egen smak skulle vilja öst på lite mer med det lite mer ättikai den sötsura såsen för min smak
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 2 dl cremé fraiche,
Gnidin köttet medhonungsblandningen och lägg köttet i en ugnssäker form. Så, därför vill jag idag ge er ett litetgrilltips (eller ugnstips för dem som inte har grillväder)
När man förbereder singrill för BBQ är det viktigt att man skärmar ytan man ska ha revbenen på från glödens direktastrålning, det enklaste är om man är litekreativmed en rulle aluminiumfolie
Tjockarevben kan man ofta hittatill bra prisi affären till expempel och har man bara bra medtid så sköter de sig ju nästan själva iugnen och blirotroligt goda
IngredienserPortioner. 4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärningIngefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Tillservering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Men denna gången blev det revbensspjäll - tjockarevben som lagades på låg temp iugnen. Själv brukar jag aldrig koka minarevbeninnan jag sätter dem iugnen då jag tycker det blir bra om man kör dem länge på låg temp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.