Då kan man syssla med annat under tiden. Den är med andra ord perfekt vardagsmat. Blanda sedan allt med makaronerna och häll över det i en ugnssäker form
Inte är det ofta som vi käkar makaronipudding i köket, vi kom fram till att det har vi inte gjort sen i april då vi lagade till en vegetarisk variant med indisk kryddning, här kan ni läsa mer om den
Det som sker med den i ugnen tillsammans med andra rotfrukter och grönsaker, olivolja, salt, peppar, lite smoked paprika, italiensk salladskrydda, vitlök, flytande honung [färska kryddor om man har det hemma vilket jag tyvärr inte hade i helgen som passerade] är något magiskt och dessutom så sköter de ju sig helt på egen hand
Likadana maträtter kan dyka upp på olika bloggar med korta mellanrum. Hittade makaronipudding hos några av mina favoritbloggar, bland annat hos Mårtenssons kök och Mumsfillibaba
Skala rotfrukterna och skär dem sedan i små bitar eller strimlor. Tillsätt rotfrukterna enligt den principen, att de grönsaker som tar längst tid att mjukna, tillsätts först
Idag vill jag slå ännu ett slag för en riktig klassiker - makaronipuddingen. Ännu så länge verkar det dessutom som att det är en härlig grupp människor jag hamnat tillsammans med, och jag ser verkligen fram emot att lära känna dem bättre allt vad det lider
Vad jag älskar mest är alla de fina färgerna, vi äter ju med ögat också. Marinerade rotfrukter i vitlök, salt, svartpeppar och olivolja som är gott att serveras till kött och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.