Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) ochparmesanost. Tillsätt rivet citronskal och smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Krydda medoregano, salt och peppar och rör runt. Lägg potatisen på en plåt/ugnsform med höga kanter. Skala potatisen och skär varje potatis i fyra klyftor
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili ochoregano. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
Garnera med riven parmesanostoch servera med en god sallad. Tillsätt purjolök och pressa vitlöken i stekpannan och låt detta fräsa med i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.