Hacka samman mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och knåda till en deg. Strö salami & Brie över botten, Skär broccolin i mindre buketter och koka lätt, tillägg i pajskalet
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Blanda smör-& rapsolja, kesella, vetemjöl och grahamsmjöl till en deg. Smula fetaosten grovt och fördela i pajskalet med hälften av de halverade tomaterna och svarta oliver
Den här ljuvliga glutenfria tomatpajen måste ni bara prova. Kombinationen av söta och samtidigt lite syrliga tomater, den salta osten och rosmarin är oslagbar
Hacka ihop mjöl och smör. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg för hand eller i matberedaren. Skölj och strimla purjolöken och förväll den lätt några minuter
Orginalinlägget Getost- ochtomatpaj hittar du på Hälsa som livsstil. Samtidigt ville vi bjuda på god och bra mat eftersom vi tycker det är viktigt att äta riktig mat
Jag tycker den här mandelmjölspajs-botten är tunn och lätt och den har en lite nötig smak. Fiberhusken binder samman och sesamfröna ger lite ”crunch” och god smak
Javisst idag fyller jag år, jag har haft en del att stå i de senaste dagarna därav lite frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka, ett år äldre och ett år klokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.