Tornedos med bakad rotselleri, brysselkål och portvinssås 8 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 tournedos av oxfile a
  • 150 gram
  • Rotselleri
  • 1 rotselleri
  • 2 tsk milda culiness
  • Salt
  • 4 msk riven parmesanost
  • 130 grader ca
  • Portvinsås
  • 2 schalottenlökar 1 morot 1,5 dl portvin
  • 2,5 dl rött vin
  • 1/2 dl balsamvinäger
  • 2 msk viltfond
  • 2 dl vatten
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Timjan
  • Vitlöksklyfta
  • 1 tsk Smör
  • 4 msk matlagningsgrädde 15%

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.