Torsk i ugn med pestotäcke och nötig couscous
Ossobucco
Ossobucco
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pers Förberedelse ca 10 min Tid i ugn ca 20 min
  • 2 frysta ryggtorskfiléer, gärna ekologiska
  • En nypa flingsalt
  • 4 tsk färdig pesto på burk
  • Zesten (skalet) från 1/2 eko citron
  • 2 msk pinjenötter, torrostade
  • Tillbehör
  • 1,5 dl fullkorns couscous, kokt enligt anvisningarna på paketet
  • 1/2 dl skalade sesamfrön, torrostade
  • 3 msk pumpakärnor, torrostade
  • 2 tomater skurna i tärningar
  • olivolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.