Huvudrollen har istället gått till torskenoch tillsammans med citronsmaken blev det riktigt lyckat. Strimla baconetoch strö det över fisken tillsammans med det rivna citronskalet
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda med grädde, fond, timjan och vitlök, salt. Dela fisken i portionsbitar och lägg i en ugnsform. Jag serverade min fisk med potatismos som jag blandat ner färsk dill i, sparris och rivna morötter
lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.