Börja med att koka upp fond, grädde, konjak och cayennepeppar. Den blir givetvis godast med riktig hemmagjord hummerfond men har ni inte det så får ni köra med den på flaska
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk. Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör
Idag blev det torskfilémed sesampanering. Serveras med en grönsallad och kall citronsås. Man får jaga fröna lite efteråt både på golv och arbetsbänk, men det blir gott
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Här har jag panerat färska torskfiléer i mandelmjöl och kokosflingor och stekt dem frasiga. Mums, mums tillsammans med potatis, grönsaker och en grönskande ruccolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.