Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inte köpa speciella ingredienser som blir stående hemma sen
I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till. Ringla olivolja och smula flingsalt över kålen och dra ett par varv med svartpepparkvarnen
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde ochhärliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Nu har värmen kommit även till oss i norr - ochmed den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
Torskgratäng. Fisk kan man variera och smaksätta på en massa olika sätt. Bacon och lök tillhör nog inte de vanligaste smaksättningarna, men är såå gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.