Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Strö över salt och citronpeppar. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Nu mer än nånsin så vill jag att maten på vardagarna ska vara snabb- och lättlagad. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan och inte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inte blir gott
-) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Salta och peppra fisken. Blanda ihop grädde och philadelpiaosten i en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.