Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Låt svalna på galler och ät med valfritt pålägg. -) Gärna grovt, rostat med en krispig skorpa och med smör och ost eller philadelphiaost, avocado och grönsaker
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Att baka egna tortillabröd är enkelt och med detta recept får du supergoda tortillas. Låt de färdiga bröden svalna i en plastpåse eller stapla dem på varandra och täck med bakduk, så håller de sig mjuka
Och med Nutella kan det ju inte bli äckligt tänkte jag. En kaka på bara två ingredienser. Häll på en tredjedel av äggblandningen på Nutellan och vispa försiktigt ihop det
Ingredienser Portioner. 4 250 g äggnudlar 1/2 spetskål 1 grön paprika 1 broccoli 500 g benfri fläskkarré i skivor 2 msk olja 3/4 dl sweet chilisås 2 msk kinesisk soja 2 msk vatten salt och peppar Till servering 1 dl hackade jordnötter limeklyftor Lägg till i inköpslistan
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Servera tillsammans med ris och/eller bröd, creme fraiche eller turkisk yoghurt. Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.