3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, till stekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl rött vin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
Majs ochvitlökssoppaPortioner. Skär vitlöken i hälften, lägg den i en ugnsform och pensla med olja. Tina majsen och låt vattnet rinna av i ett durkslag
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
1) Skär fläskköttet och vitlöken i småbitar, samt löken i strimlor. 3) Tillsätt ketchupen och buljongen, samt paprikan skuren i strimlor. 5) Låt koka tills pastan är lagom mjuk och smaka av med Oregano, salt och peppar, samt ev
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Blanda ihop ingredienserna till glacen och pensla lammet med den. Värm bönorna i en kastrull tillsammans med finhackad gul lök, krossade tomater, tomatpure, vinäger, chilipulver, citronskal och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.