Fetaostfyllda kycklingbröst med rostad sötpotatis med spenat och granatäpple och basilikasås
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerKyckling300gramkycklingfilé(er) 75gramfetaost0,25kruka(or) färskbasilika , 6bladräcker0salt0svartpeppar0olivoljaRostadsötpotatis500gramsötpotatis(ar) 1tskfärskingefära , riven1klyfta(or) vitlök1mskolivolja0salt40gramspenat0,5stgranatäpple(n) 1stsalladslök(ar) Basilikasås0,5kruka(or) färskbasilika1stäggula(or) 0,5mskdijonsenap0,5klyfta(or) vitlök1tskvitvinsvinäger0,5tskhonung0,5dlrapsolja0saltKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.