eventuellt salt ochsvartpeppar från kvarn. Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, ochsom jag delade medmig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
lite flingsalt ochsvartpeppar från kvarn. I den andra fräser du pancettantillsammansmed vitlöken. En jättegod sådan medsmak av Italien sommakenoch jag åt häromdagen till middag/kvällsmat
Salt & peppar. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela medmig det
Fräs lök, vitlök ochtomatpuré i olivolja, häll sedan i en burk krossade tomateroch en halv burk passerad tomatoch krydda med oregano, basilika, salt ochpepparsamt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färsk chili
Blanda en halv burk ricotta med rivet skal och saften från en halv citron, salt ochpeppar. Idag gjorde jag aubergine med en mustigtomatsåsoch citronricotta
4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msktomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält ochhälsosamt bakverk. Jag bestämdemig alltså för att försöka baka ett eget glutenfritt hårt bröd med bara äkta, naturliga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.