I veckan har jag ju inte frukostbloggat. Och jag har inte alls gjort några nya spännande saker till frukost heller, enklare men väldigt goda (som vanligt
Servera rödingen med sås, pure och grönsaker - garnera med en dillkvist. Blanda ner grönsakerna och dill i lagen - låt stå minst 1 tim gärna över natten
Låt allt koka ihop någon minut och avsluta med att strö över blasten från knipplöken som strimlats. Grönsakerna i receptet går att variera efter tycke och smak
Man snittar en skåra från basen till toppen och kränger av de oönskade bladen. Skivorna använde jag sedan i en rätt som heter "Stekta tre vintrar", två vintrar har jag gjort tidigare
600 g flankstek eller entrecôte i hel bit. 600 g flankstek eller entrecôte i hel bit 3 klyftor vitlök 4 cm ingefära 1 morot 3 blekselleristjälkar 2 röda chilifrukter 6 salladslökar neutral matolja till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.