Grundidén fick jag från min kära far som sist när jag var hemma och hälsade på slängde ihop ett bröd med en helt fantastisk konsistens som jag sedan dess försökt att efterlikna
Snälla Isabel skickade över hennes egna glutenfria mjölmix för att jag skulle få baka med det. Det är inte ofta jag bakar glutenfritt bröd hemma men när jag fick chansen kunde jag inte motstå den
I mitt jobb som hemkunskapslärare kommer jag hela tiden i kontakt med olika allergier, intoleranser och matregler så lite erfarenhet har jag ju så klart av anpassad kost men det är en annan sak så här i vardagen
Fortsätt med andra deghalvan. Börja med 12 dl glutenfritt mjöl i smeten och rör om ordentligt, här efter kan du hälla på pö om pö tills degen inte är så värst kladdig längre. Lägg bitarna med snittytan uppåt i bullformar på en plåt, täck över med en bakduk och låt dom jäsa i 1 timme till. Sätt ugnen på 225 grader, knäck ägget till penslingen och vispa ihop ordentligt med en gaffel
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
In a medium sized mixing bowl, beat eggs together with a whisk. Begin heating a skillet over slightly less than medium heat (4 out of 10) while you make pancake batter
Denna glutenfri wrap med mango och edamame bönor är perfekt för både lunch och middag. Krispig rödkål och majrova sallad toppad med söta, mogna mango bitar och edamame bönor som proteinkälla
En underbar äggrätt med lite exklusiv känsla som går att variera lite hur som helst. Om du använder skinka eller bacon kan du kanta insidan på muffinsformarna med skivorna och upp över kanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.