Deg till kroppkakor1 kg mjölig potatis salt 2 ägg 2,5-3 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk smör. Deg till kroppkakor1 kg mjölig potatis salt 2 ägg 2,5-3 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk smör
Dock med den lokala druvan Petit Rouge. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin
Pressa eller riv den kalla kokta potatisen, blandamed vetemjöl och ägg och salt. Men det var goda vita kroppkakor som jag serverade min kära svärmor med lingon och smör
Medans jag knåpar på mitt såhärgårdetmedhälsan-inlägg så får ni hålla tillgodo med lite goda recept. Blanda ner potatismjöl, äggulor, smör och salt&peppar
Ingredienser Portioner. 4 1 liten gul lök 150 g rimmat sidfläsk 1/2 msk stött kryddpeppar 1 kg rå potatis 300 g kokt potatis 1 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt + salt till kokvattnet Till servering skirat smör rårörda lingon Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Skala räkorna och blandamed hackad dill och ägg. Låter hur gott som helst med cajunkyckling. Lägg på en bakpappersklädd plåt, ringla över olja och blanda så alla ytor blir täckta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.