Först en lättlagad från Arla, en verklig favorit. Jag bjöd på denna på min födelsedag, men hade slut på lingon så det blev röda vinbär istället - fungerade utmärkt
I boken har jag hittat recept på tvågoda dressingar som är fullspäckade med bara nyttigheter. Jag försöker just nu äta mycket mat som är alkalisk/basisk för kroppen
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Betor och kål, det är två av mina favoriter. Smält resterande smör och pressa i två vitlöksklyftor. Sänk värmen lite och låt smöret puttra en minut eller två, ta sedan kastrullen av plattan
Det är två olika röror, nämligen Rödlöksröra och Svart olivtapenade. Det finns bra olivtapenade att köpa i butiker, men godast blir det om man gör den själv
Nu lider jullovet verkligen mot sitt slut. Redan fredag imorgon och sedan är det bara helgen kvar. Det är bara att se till att njuta av de sista dagarna ordentligt
Båda varianterna blev riktigt goda och det var kul att få ut två slags bullar av samma deg. Dela degen i två delar och kavla ut varje del på mjölat bakbord till en rektangel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.