Nu har jag varit på kakträff igen. Förra kakträffen var vi hemma hos mig och då bjöd jag på en korgtårta fylld med prästkragar, den här gången skulle jag baka en småkaka
HEJ på er,. Hur har ni det. Jag är ledsen för att det är glest mellan inläggen just nu men skolan tar enormt mycket tid, barnen är förkylda och jag själv försöker hänga med i ett tempo som just nu är liiiite för högt
Men nu har jag bakat till morgondagens innebandymatch och det blev en Twixkaka. Twixkaka. Oj, nu var det länge sedan det var ett blogginlägg från Pinglan
170 g mjöl. 160 g strösocker. 1120 g smör. 11 burk karamelliserad mjölk. 1100-150 g mjölkchoklad. 1170 g mjöl 60 g strösocker 120 g smör 1 burk karamelliserad mjölk 100-150 g mjölkchokladSätt ugnen på 170 grader
Det var twixkakor som jag bakade igår. Fast det känns mer som godis än kakor, de var riktigt smarriga. Receptet hittade jag på Jennys matblogg, där hon skrev att hon ofta bakar dessa till kalas och eftersom vi snart ska ha kalas så provar jag också dem
Vi startade påskledigheten med att baka twixkakor på Skärtorsdagens kväll. Ljuvliga. Enligt Matilda är detta hennes absoluta favoritkaka och jag förstår varför
1. Sätt ugnen på 180 grader. Nyp ihop smöret med strösocker, salt och vetemjöl till en deg. 2. Kavla ut degen ca 30x40 cm på ett bakplåtspapper och lägg det i en form med samma storlek
Sega twixrutor. 5 maj 2016, 23. 00. Hej på er. Vilken härlig dag vi har haft idag. Rena sommarvärmen, grillning både till lunch och kvällen, fika tittsomtätt, mys med lillkillen och surr med syrran som äntligen kommit hem från USA
Tjolahopp. Biskvi-time. Denna underbara lilla kaka alltså. Biskvier är ett favoritbakverk för mig och om du kikar runt på bloggen hittar du några olika varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.