Det är rejält och oftast fantastiskt gott, både till vardags och som "finmat" på söndagar. När jag lagar husman är det antingen inspirerat av min mamma eller av Leif Mannerström
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Nu doftar det inte likör om mitt vildjästprojekt längre, nu doftar det likörfabrik. Att baka levainbröd tar lite tid, och det kräver nästan att man är hemma, eller hemomkring i alla fall, eftersom det är ganska tätt mellan momenten
Den är helt perfekt (förutom att jag inte hade någon kokos ) Men god som tusan, om det inte vore för hela min familj så skulle jag säkert äta upp allting själv, fastän att den ligger i en långpanna
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara detgodaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) detgodaste jag ätit på längen
De här båda såserna är goda till det mesta. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.