Tävlingsbidragen till Bagerskans nyårstävling
Bagerskan
Bagerskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 digestivekex
  • 100 g smör
  • 3 gelatinblad
  • 3 dl grädde
  • 1 dl socker
  • 9 Vit chokladmousse
  • 400 g mandelmassa
  • 1 st apelsin
  • 4 st ägg
  • 4 msk kakao
  • 300 g vit blockchoklad
  • 4 st äggulor
  • 6 dl vispgrädde
  • 175 grader
  • 10 Vin
  • 4-5 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 22-25 cm i diameter
  • 3-4 dl grädde
  • 1 paket vaniljsås
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Tillsätt cirka
  • 2-3 dl mjölk
  • 3-4 dl vispgrädde
  • 2 dl jordgubbssylt
  • 1 paket vaniljsås
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Tillsätt cirka
  • 2 dl jordgubbssylt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 5 dl grädde
  • 300 gram valfri choklad
  • 5 ägg
  • socker
  • 3 msk vaniljsocker
  • 100 g mörk choklad
  • 2 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 2,5 dl mjölk
  • 1 vaniljstång
  • 0,75 dl socker
  • 3 äggulor
  • 0,75 dl maizena
  • 25 g smör
  • 15-20 bitar
  • 75 g kallt smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk florsocker
  • 1 msk kakao
  • 1 msk kallt vatten
  • 1 st äggula från ekologiskt ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 100 ml
  • 2 tub
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g mjölkchoklad
  • 250 g mörk choklad
  • 15 minuter
  • 4 skalade och
  • 3 dl päroncider
  • 50 g florsocker
  • 50 g vetemjöl
  • 50 g smör
  • 50 g äggvita
  • 75 g ägg
  • 50 g mandelmjöl
  • 50 g potatismjöl
  • 50 g socker
  • 100 g äggvita
  • 25 g socker
  • 15 g smält smör
  • 180 grader
  • 8 min
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 3 äggulor och
  • och
  • 0,5 dl socker
  • 85 grader
  • 3 äggulor med
  • 0,5 dl socker
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.