4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Ugnsbakadfetaost Ingredienser 1 fetaost örtkryddor, gärna timjan, rosmarin eller oregano olivolja Gör så här Sätt ugnen på 150 grader. Katarina Ekeström 1 fetaost örtkryddor
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
Lägg på plåten tillsammans medauberginenoch ringla olja och salt över. Igår hade jag äntligen tid till att laga till den här aubergineanrättningen, och den blev så mycket bättre än jag föreställt mig i mitt huvud
Man kan äta den som kombinerad efterrätt och ostbricka med några kex till, eller göra som vi gjorde, äta den till prosciutto och rostat surdegsbröd som en liten kvällsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.