Ugnsbakad falukorv med harissa och kikärtor
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st 400 g ekologisk falukorv, hittar du en hel ring ta den, det har jag aldrig gjort
  • 2-4 msk senap
  • 100 g skivad ost
  • 50 g riven ost
  • 1 ekologisk tomat
  • 1/4 burk skivad het inlagd grön jalapeno (rester från taco-kväll) tyvärr inte ekologiskt, men det kanske kommer…
  • Tomatsås med harissa
  • 1 burk ekologiska krossade tomater
  • 1/4 burk skivad het inlagd grön jalapeno
  • 50 g riven ost
  • 3 msk harissa
  • Salt och peppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.