Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarrémed en dallrande hemgjord café de Paris. Jag litar fullständigt på att ni vet hur man grillar fläskkarré i skivor, därför får ni ikväll bara ett recept på en bra Café de Paris
Det är så härligt att äntligen bo hemma igen, att ha min egen grill och grilla med, den är bäst. Ni hittar alla mina grill- och bbq recept under etiketterna "grillat" och "barbeque" i högermenyn
Krydda med vin och timjan, lagerblad och persilja – då får du den här smakrika fläskläggen. Be att få läggen med benen knäckta/uppsågade om du handlar i en manuell köttdisk
Inte alltid man har nöjet att hitta så många smaskiga saker att stoppa in i ugnen när man är för trött för att laga mat "på riktigt" och har en liten pys som vill vara nära, nära mest hela tiden
Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans medugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
Ugnsbakade solovitlökar. Och om det är någon som inte alls är bekant med Polenta – så är det italienska för majs och används för gröt, pudding och bröd
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxadedessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Skala en citron med potatisskalare, endast det gula. Jag blev bjuden på den hos min vän Karin för ganska länge sen men jag har inte glömt den, det gör man inte i första taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.