Ugnsbakad flundra med surkålsraka, sockerärter, blomkål och selleriskum
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Flundra
  • 800 g flundrafiléer
  • salt
  • 4 tsk smör
  • Surkålsraka
  • 800 g potatis av fast typ, t.ex. Princess, Sava
  • 400 g surkål
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 1 dl skirat smör
  • Blomkål
  • ½ blomkålshuvud
  • 3 msk ättiksprit 12%
  • 3 msk honung
  • 5 dl vatten
  • 3 nypor salt
  • vitpeppar från kvarn
  • Selleriskum
  • 300 g blekselleri, blasten kan vara med
  • 1 gul lök
  • 1 potatis av mjölig typ, t.ex. King Edwaard, Rosamunda
  • 1 tsk smör
  • 3 dl gammaldags mjölk
  • 2 dl grädde
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 1 dl lättmjölk till serveringen
  • Sockerärter
  • 200 g sockerärter
  • 1 msk kallpressad rapsolja av stark karaktär
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.