Ugnsbakad hajmal med citronstuvad spenat & saffransris, rödkålssallad
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g Fiskfile
  • 1 st Ekologiskt ägg, modell större
  • 2 dl Ströbröd
  • 4 msk Smör
  • 7 dl Vatten
  • 2,5 dl Ris
  • ½ tsk Salt
  • 2 msk Kycklingbuljong, flytande
  • 2 msk Smör
  • 100 g Spenat
  • 1,5 dl Vi
  • 1,5 dl St
  • 2 msk Kycklingbuljong, flytande
  • ½ st Citron
  • 3 msk Maizena
  • 2 msk vatten
  • ½ st Rödkål
  • 3 msk Röd
  • 2 msk Finhackad bladpersilja
  • 10-12 min eller

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.