Mixa vitlöken i matberedaren med kniven monterad. Servera fisken med potatispuré och sallad. Fördela blandningen över fiskpaketen och stek fisken i mitten av ugnen tills täcket fått fin färg, 15–20 minuter. 550 g koljafilé
Laxen ugnsbakas med ett knaprigttäcke bestående av bland annat cashewnötter och sambal oelek. Servera på salladsbädd tillsammans med ris och blandade bönor
Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron
Blanda runt och krydda med salt och peppar. Skär sidfläsket i mindre bitar och stek knaprigt i panna. Smaka av såsen med salt, citronsaft och cayennepeppar
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form och krydda lite lätt med salt. Lägg basilika, persilja, vitlök, paprikapulver, chiliflakes, spiskummin, salt, peppar, olja och honung i bunken och mixa samman med en stavmixer till en slät sås
Det blev kolja och det var nog första gången jag åt det. Krydda med salt och svartpeppar och ställ in formen i ugnen igen och stek fisken tills den är klar
Smula brödet i en bunke och blanda med ost, örtkryddor, salt och peppar. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Lägg laxbitarna i en form och häll i vin eller buljong
Smörj en pajform med smör. Sätt ugnen på 200°. Lägg hallonen i formen och strö över 3 msk socker. Smält smör i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.