Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihop med dillen över laxen -tok gott. lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fisken med skinnsidan mot pappret
Smörj en ugnsform med lite olja , lägg ilaxen och slå blandningen över. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra tillsig en bra stund
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Favoriteni sommar har helt klart varitmininkoktalax. Häll den kokande lagen över laxen. Tro det eller ej men efter lite semester och massor av härligmatlagning så blir det nu litematbloggstid
Här kommer ett urenkelt recept på ugnsbakadlaxvi åt i söndagskväll. Nu sitter jag och sniffar på mina händer, har precis tvättat av pannkaksoset med min nya handtvål från Björk & Berries - smultrondoft
Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken ismåbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen tillbitar, häll sist över spadet som blir kvar
Gillar du lax och har tröttnat på vanligalaxen man gör i ugnen vanligtvis. Ja då ska du testa den här rätten, mycket god, lättlagad och en rätt som inte tar någon tid alls iprincip
Skär laxeni kuber och fördela över spenaten. Koka potatisen mjuk och blanda med mjölk och äggulor. Tillsätt hälften av osten, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.