Ugnsbakad lax i parmesan- och citronvinägrett med räktopping
Mor-Mia´s
Mor-Mia´s
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 0,5 kg laxfilé, benfri
  • 0,5 kg räkor med skal
  • 0,33 msk salt
  •  
  • Dressing
  • 1 dl olivolja
  • 1 st citroner, rivet skal
  • och saft
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 dl örtblandning, (se nedan recept)
  • 0,5 msk honung, flytande
  • några varv med pepparkvarnen
  •  
  • Örtblandning
  • 1 knippe timjan
  • 1 knippe basilika
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.