Ugnsbakad parmesantomat
H:ssons skafferi
H:ssons skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 reviews Ugnsbakad parmesantomat Skriv ut Prep time
  • 5 min Cook time 15 min Total tid 20 min Portioner: 4 Ingredienser 4 tomater, delade på längden ~1dl riven Parmesan 1 tsk hackad oregano, helst färsk ¼ tsk salt Svartpeppar, efter smak Olivolja Instruktioner Sätt ugnen på 225°. Placera tomaterna med den delade ytan uppåt på en plåt. Toppa med parmesan, oregano, salt och peppar. Häll olivolja över rubbet. In i ugnen tills tomaterna är mjuka, det tar ungefär 15 minuter Noteringar Om tomaterna välter i ugnen, så testa att skära bort en tunn bit på undersidan så torde de stå lite stadigare. Näringsinformation Kalorier: 51 Fett: 2g Mättat fett: 1g Kolhydrater: 4g Salt: 64mg Fiber: 1g Protein: 5g Kolestrol: 12mg 3.2.2124

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.