Ingredienser Portioner. 2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Rödbetorna i landet har växt till sig så pass att vi härom middagen tog upp några och ugnsbakade tillsammans med färsk timjan, olivolja, salt och fetaost
Idag blev det en fräsch sallad med torsk. Lägg tärningarna i en långpanna med bakplåtspapper. Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med buljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.