Ugnsbakad torsk och ljummen matvetesallad med rödbetor 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  • 2 st torskrygg
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar, nymald
  •  
  • Matvetesallad
  • 300 g rödbetor
  • 1 1/1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk timjan, hackad färsk
  • Nypa salt
  • Nypa strösocker
  • 1 tsk olja
  • 1 dl matvete, helt
  • 1/2 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk citron, pressad
  • 50 g fetaost
  •  
  • Sallad
  • 1/2 st romansallad, huvud
  • 1 msk citron, pressad
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • Salta och peppra fisken på båda sidor och lägg dem på teflonpapper i en form. Spraya olja över fisken.
  • Ugnsbaka fisken mitt i ugnen ca 15 min, tills fisken vitnat. (57 grader)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.