Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…. Häll olivolja i en kastrull och värm upp på medelvärme
Ochegentligen är det väl inte så farligt om man gör det någon gång per år men man kan påettenkelt sätt äta lite smartare för att inte överbelasta matsmältningssystemet, vikten, humöret mm
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla stadenpå landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Glutenfrittoch mjölkfritt nötbröd ochett rop påtomten. Lillan råkade välta ner kameran från diskbänken (jag får skylla mig själv då jag lägger kameran på de mest konstiga ställen) när hon gick förbi
I år tror jag den här hasselbackspumpan blir ett perfekt tillbehör. Densenaste veckan har instagram fullständigt svämmat över av hasselbackpotatis och någonstans i bakhuvudet hade jag en bild av en pumpa som var tillagad på samma sätt
Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.