Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. 4-5 rödbetorCa 150 g fetaostBladspenatPaprikaRädisorPumpakärnorSolrosfrönBalsamicoOlivoljaSalt, PepparGör såhär. Koka rödbetorna med skalet på i ca 20-30 min. 4-5 rödbetor
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Ringla olivolja över rödbetorna och strö över fingersalt. Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad
Emrielle Ugnsbakaderödbetor med grönsakssallad. Jag har blivit så himla förtjust i rödbetor. Hursom, igår gjorde jag en ganska enkel, men väldigt lyckad sallad med rödbetor som huvudingrediens
Rödbetorna får en extra söt fin smak när de bakas i ugn i stället för att kokas. På sommaren gör jag den ofta på primörrödbetorna, som tillbehör till det grillade
Det är så enkelt att göra allt i ugnen men eftersom rödbetor färgar av sig så mycket använde jag tre olika formar, en till laxen, en till rödbetorna och en till resten
Lägg i rödbetorna och vänd runt. Ca 4 normalstora rödbetorOlivolja FlingsaltSvartpepparSmörBalsamvinägerHonungValnötter ChèvreTimjan Skölj o skala rödbetorna och dela i klyftor. Ca 4 normalstora rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.