När jag sa till Oskar att jag var sugen på ugnsgratineradfalukorv med potatismos till middag häromdagen såg han inte jätteglad ut och frågade om vi inte kunde laga något annat av falurkoven istället
Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. ½ ring falukorv (400 g). Öppna burken med champinjoner och häll av spadet i ett glas, vi ska använda spadet till champinjonsåsen
FalukorvCaprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner). 200 gram falukorv. FalukorvCaprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner). 200 gram falukorv
Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. ½ ring falukorv (400 g). ½ ring falukorv (400 g) 3 dl grädde 1 burk (450 g) konserverade skivade champinjoner Spadet från champinjonerna 2 msk mjöl 3 msk smör/margarin Salt Peppar 2 dl riven ost
Skiva falukorven i centimeterstora bitar och lägg ut i ugnsfastform. 600g falukorv i skivor. Koka potatisen tillsammans med strimlad purjolök och fint skivad vitlök
Ingen blommig falukorv, men ändåIngredienser. Skiva falukorven & lägg dom i en smord ugnsfast form. ½ ring falukorv (400g). _falukorv_med_champinjonsaas_101213. ½ ring falukorv (400g)
FalukorvCaprese. Falukorv skulle det bli till middag. FalukorvCaprese. Skiva falukorven ganska tunt. Varva falukorv, tomatskiva, basilikablad, falukorv, mozzarellaskiva, basilikablad, falukorv osv i en ugnsform
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. 400 g Falukorv. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Falukorv gissar jag måste höra till vardagens favorit nr1 i många familjer, men det kan ju vara kul att variera den lite. Svampgratinerad falukorv 4 port. 400 g falukorv (18%). 400 g falukorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.