Lägg fisken i en ugnsfast form. Riv parmesanost och blanda medcreme fraiche i en bunke. Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostblandningen över fisken
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Omman använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Typ torskmed äggsås. Det finns matsom låter god bara man pratar om den. Det är på senare år som jag tvingat mig själv att äta mer fisk och torsken och jag har blivit riktigt bra kompisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.