Ugnsstekt kyckling med rökt salt och vitlök, vitvinssås och ugnsbakad butternutsquash
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 mellanstor kyckling
  • 3 msk smör
  • 3 tsk rökt salt, krossat i mortel
  • 3 bakpotatisstora potatisar, skalade och skurna i stora bitar
  • 1/2 rödlök i klyftor
  • 1/2 butternutsquash
  • 3 msk feta
  • 1 msk pinjenötter, eventuellt rostade
  • 2 portioner
  • 1 dl vitt vin
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 1 tsk kycklingfond
  • 1 dl grädde
  • 1 tsl mild chilisås
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.