Ugnsstekt torsk med aubergineröra
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 60 g torsk
  • 1 tsk skirat smör
  • 1 tsk citronsaft
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 gul lök
  • olivolja
  • 1/2 tsk koriander
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1/4 skal av citron
  • 10 basilikablad
  • 1 tsk olivolja ev
  • 1 knivsudd chilifrukt
  • 1/4 krm peppar
  • 2 skålar
  • 2 ugn
  • 180 grader
  • 20 minuter
  • 175 grader
  • 20-25 minuter eller
  • 2 port
  • 340 g torsk
  • 1 msk smör
  • 1 msk citronsaft
  • 1 1/2 aubergine
  • 1 gul lök
  • olivolja
  • 3 msk koriander
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3/4 skal av citron
  • 1/2 kruka basilika
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.