Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Jag toppde sedan min portion medriven parmesan , olivolja, flingsalt ochrostade sesamfrön. Fräste sedan brödtärningarna tillsammans med de pressade vitlöksklyftorna i den upphettade olivoljan
Fikat bestod av köpekex ochvattenmelon, menlunchen var enpotatissalladmedbaconoch sugar snaps. Förväll sugar snapsen några minuter, skölj dem med kallt vattenoch halvera innan man lägger även dem ochosten i skålen
Låt gärna valnötternastekamedkycklingen eller baconet (stek dem annars i smör i panna påspisen. Lägg majskycklingen i ugnsfast form, krydda med salt, peppar och olivolja
Känn medensticka att de är mjuka men fortfarande spänstiga. Häll av rödbetorna och skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Rosta bröd, lägg salladenpå brödet och toppa meddressingen. Mixa till en skummig sås medmixerstav. Rör potatis med mjölk, grädde och smör till en slät puré
Låt allt gå färdigt under lock tills grönsakerna är mjuka menmedtuggmotstånd. Självklart har det medden varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker ochmed kött
Istället har jag laddat frysenmed diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram påkvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugenpå att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra påfläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.